GRUPPETIMER

Se timeplan for gruppetimer her


VISMOX SPINNING – wattbasert trening for alle.
Det blir sagt, ut fra et treningsperspektiv, at watt er måling av sannhet – hvorfor det? Fordi du kan prestere ett gitt antall watt på et bestemt tidspunkt – svaret er øyeblikkelig. Watt gir en objektiv måling av fremgang og progresjon innenfor trening. Vi benytter oss av sykler med watt-måling for at du skal få den beste treningen som passer deg. Vi benytter oss av STAGES/VISMOX sin software til å styre timen. Du melder deg på timene VISMOX SPINNING. For hjelp til påmelding, møt opp i god tid før timen. Online booking på Vismox.

SPINNING / MORGENSPINN er timen for morgenfugler som vil ha en effektiv treningstime å starte dagen med. Etter 45 minutter skal du kjenne at du har både puls og muskler. Timen passer for alle. Online booking på Vismox.

DANSUP er en reise gjennom ulike dansesjangere og tidsepoker. Uansett alder vil du garantert kjenne igjen trinn og musikk du har vært borti før. Med fengende musikk og trinnkombinasjoner er målet å sitte igjen med et stort, bredt smil! Timen passer for deg som vil trene kondisjon, koordinasjon og som liker å bevege deg til musikk. Online booking.

BODYWORK er perfekt for damer og menn i alle aldre som ønsker å få trent styrke for hele kroppen på en time! Én og én muskelgruppe settes i fokus etter et fast mønster til fengende musikk. Vektstang og løse vekter med valgfri tyngde benyttes på varierende vis gjennom timen. Nivå og dagsform avgjør hvor hardt du pusher deg. Timen avsluttes med god uttøying.
Effektive øvelser gjør at du raskt merker resultater! Du kan fort bli hekta på BODYWORK… Online booking.

KICKBOXING er en spennende treningstime der bevegelser og teknikk er inspirert av boksing og karate. Timen består i å lære det grunnleggende om kickboxing og den defensive teknikken. Timen passer for alle. Online booking.

TRX-SLYNGE er en morsom treningsform der du har mulighet til å justere belastningen etter din egen fysiske form. Slyngene gjør at du må jobbe med kjernen for å ha kontroll og kvalitet på bevegelsene. Her får du trent styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet. Instruktøren vil hjelpe deg med å finne riktig teknikk, samt gi alternative øvelser om det er øvelser som du ikke kan gjøre. Denne timen passer for alle. Online booking.

ZUMBA er en rytmisk dansetime til brasiliansk musikk. Timen passer for jenter og kvinner som vil bli med på en dansefest samtidig som man trener! Online booking.

RYTME/CORE er en zumba- og danseinspirert time. Man følger instruktør til ulike trinnkombinasjoner og underveis i timen er det lagt inn styrkeøkter med fokus på kjernemuskulatur. Bli med på en morsom treningstime der du trener både hjerne, hjerte og muskler! Online booking.

SIRKEL/STYRKE blir kjørt som Tabatasirkel med tidsintervaller på ca. 45 sekunder aktivitet og 15 sekunder pause, over 2 eller 3 runder. Sirkeltreningen vil variere fra gang til gang. Timen starter alltid med en god oppvarming, slik at kroppen blir klar for en god treningsøkt. Underveis vil du få tilbakemelding på din teknikk. Er det øvelser som oppleves for lette eller for tunge kan de tilpasses deg. Online booking.

MOVE/STRAM OPP. Her beveger vi oss til fengende musikk med herlige rytmer. Helt enkle trinn/moves i behagelig tempo. Noen styrkeøvelser for magen, baken og ryggen er lagt inn underveis. Timen er beregnet for alle som blir glade av å bevege seg til musikk, og er en del av det rullerende timetilbudet i helgene. Følg med på timeplanen og meld deg på. Velkommen! Online booking.